ToerFerhalen

De Jouster Toer heeft natuurlijk zijn eigen historische verhalen, maar natuurlijk hebben de Jousters zelf ook hun eigen verhalen en persoonlijke herinneringen aan de Toer.

Een plek waar lief en leed met elkaar gedeeld wordt.  Misschien de plek waar je getrouwd of gedoopt bent. Misschien heb je zelf wel eens de klokken mogen luiden tijdens de ‘Jouster Merke’ of heb je boven op te toren gestaan.

Welk verhaal heb jij over de Jouster Toer te vertellen?

Wat maakt de Jouster Toer voor jou zo speciaal?

We zijn op zoek naar de bijzondere verhalen over de Jouster Toer. Wil jij jouw verhaal delen met andere Jousters? Stuur dan je verhaal op naar: info@joustertoer.nl. Of vul het onderstaande formulier in:

 

 


* zijn verplichte velden

 

Steun het project/Jou Jo Stipe 
Het muziekwerk wordt voor de Jousters en haar Jouster Toer geschreven maar ook door de Jousters. Om het muzikale werk werkelijkheid te laten worden hebben we ook de steun nodig van jullie als inwoners of liefhebbers van Joure. U kunt het project al steunen voor 10 euro per seconde muziek. Als dank voor uw steun mag u meedenken over de invulling van het concert. Welk muziekwerk zou ú graag willen horen op het concert?